Praktijkcentrum Lochristi

Opleidingspraktijk (HAIO)

Onze praktijk is erkend als universitaire opleidingspraktijk voor stagiairs en Huisartsen in Opleiding (HAIO’s). Dit vraagt een duidelijk engagement van ons om in een kwaliteitsvolle opleiding te voorzien en te werken volgens erkende standaarden. Maar dit vraagt ook een engagement van jullie, de patiënten van deze praktijk om aan dit project jullie medewerking en vertrouwen te geven. De HAIO-opleiding duurt in het totaal 2 jaar.

Dr. Jelle Van Nieuwenhuyze

Mijn naam is dr. Jelle Van Nieuwenhuyze, velen onder jullie kennen mij al gezien ik reeds een jaar werkzaam ben in deze praktijk. Ik studeerde af als arts in 2017 aan de UGgent en behaalde toen mijn diploma Sportgeneeskunde. Naast mijn job in deze praktijk werk ik als sportsarts in het wieler- en voetbalmilieu. Zelf ben ik ook sportief na het werk. Jullie zijn natuurlijk bij ons welkom voor eender welk medisch probleem.

Dr Cedric Leys

Ik ben dr. Cedric Leys en ben sinds 2018 afgestudeerd als arts en sportarts. Ik vervolg mijn opleiding tot huisarts gedurende 2 jaar in deze praktijk. Ik kijk er enorm naar uit om mijn steentje bij te dragen aan een kwalitatieve zorg op maat voor iedereen. Buiten het werk hou ik van alles wat met sport te maken heeft. Ik hou er ook van om tijd vrij te maken voor familie en vrienden. Verder ben ik geboren en getogen in Lochristi maar woon sinds mijn studentenjaren in Gent.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×